Konyaspor'da flaş Cikalleshi gelişmesi! Beşiktaş maçında sahada olacak mı?

Konyaspor'da Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve Ankaragücü maçında forma giymeyen Sokol Cikalleshi'nin durumunda gelişme var.

Konyaspor'da Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve Ankaragücü maçında forma giymeyen Sokol Cikalleshi'nin durumunda gelişme var.

Konyaspor'un Ankaragücü maçı öncesinde yaptığı açıklamada Sokol Cikalleshi'nin 2-3 hafta rehabilitasyon süreci olacağı ifade edilmişti.

Aranvut futbolcu bugün yapılan antrenmanda takımda ayrı olarak çalıştı. Topla birlikte çalışma yapan Cikalleshi'nin durumunu hafta boyunca takip edilecek.

Yeşil-beyazlılar perşembe ve cuma günlerini taktik antrenman yaparak geçirecek. Cikalleshi bu antrenmanlara kadar takımla çalışacak ve süre alabilecek duruma gelirse Beşiktaş maçının kadrosunda yer alacak.

Deneyimli forvet attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle lige oldukça sükseli bir başlangıç yapmıştı.

Konyaspor, MKE Ankaragücü maçı öncesi yaptığı açıklamada; "Evimizde oynadığımız Çaykur Rizespor maçının 66.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Sokol Cikalleshi’nin yapılan tetkikleri sonucunda sağ uyluk hamstring kas grubunda 2.derece yaralanma saptanmış ve tedavisine başlanmıştır. Futbolcumuz fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etmektedir. MKE Ankaragücü karşılaşmasında yer almayan Sokol Cikalleshi’nin rehabilitasyon süreci 2-3 hafta olarak planlanmaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

Konyaspor Haberleri