Konyaspor’da Fenerbahçe maçının ilk 11’i şekilleniyor

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23.hafta karşılaşmasında 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Konyaspor’da Fenerbahçe maçının ilk 11’i netleşiyor.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23.hafta karşılaşmasında 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Konyaspor’da Fenerbahçe maçının ilk 11’i netleşiyor.

Konyaspor, Salı günü sahasında hazırlık maçında TFF 2.Lig ekiplerinden Afyonspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 5-0 galip ayrılan Konyaspor, Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladı.

Bugün yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam eden Konyaspor’da Fenerbahçe maçının ilk 11’i de yavaş yavaş netleşiyor.

Sırp çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic Fenerbahçe karşılaşmasında yeni transferlerin büyük bölümünden yararlanamayacak. Sadece Anderas Bouchalakis kadrodaki yerini alabilecek.

Metehan Mert, Mahir Emreli, Pouzelo ve Marlos Moreno 6 Şubat tarihinden sonra transfer edildikleri için Fenerbahçe maçında forma giyemeyecekler.

Afyonspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna dahil olan ve oldukça etkili oyun sergileyen 1 gol ve 1 asist yapan Muric’in Fenerbahçe karşılaşmasında ilk 11’de maça başlaması bekleniyor.

Stanojevic diğer kanatta ise Michalak’a görev verecek. Michalak’ın hızından yararlanmak isteyen Stanojevic, Fenerbahçe savunmasının arkasında bulacağı geniş boşlukları Michalak ile değerlendirmeyi istiyor.

Forvet hattında ise tercihini Diouf’dan yana kullanacak olan Sırp çalıştırıcı sakatlıktan yeni dönen Muhammet Demir’i yedek oturtmayı planlıyor.

Orta sahada Bruno Paz’ın cezasından dolayı Soner ve yeni transfer Bouchalakis’e görev verecek olan Stanojevic bu ikilinin önünde Endri Çekici’yi görevlendirecek.

Kaleci ve savunma hattında değişiklik yapmayı düşünmeyen Stanojevic geri 5’liyi Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo ve Guilherme ile kurmayı hedefliyor.

Konyaspor’da hafif sakatlıkları bulunan Domagoy Pavicic ve Uche İkpeazu Afyonspor maçında süre almamışlardı. İki oyuncunun maç gününe kadar hazır olması ve kadrodaki yerlerini alması bekleniyor.

KONYA'NIN SESİ / HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri