Konyaspor'da Fenerbahçe maçında hangi oyuncular kadroda olabilecek?

Konyaspor, 25 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam ediyor. Konyaspor'da bu karşılaşmada hangi oyuncular sahada olacak? Sakatlık ve ceza raporu nasıl? Yeni transferler oynayabilecek mi?

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında 6 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaktı ancak ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) o gün oynanacak 3 karşılaşmayı ertelemişti.

TFF, dün yaptığı açıklamada 24, 25 ve 26.hafta programlarının yanında 23.haftada oynanması gereken ancak oynanamayan Fenerbahçe-Konyaspor, Giresunspor-Kayserispor ve Ümraniyespor-Adana Demirspor maçlarının programlarını da açıklamıştı.

Konyaspor, erteleme maçında 25 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe ile saat 19'da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmanın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Konyaspor, bugünü çift antrenmanla geçirecek ve maç için ritmini iyice yükseltecek.

Konyaspor'da son maçlarda forma giyemeyen ve lige verilen arada sakatlığını atlatan Muhammet Demir'in Fenerbahçe maçında kadroda olması bekleniyor.

Yeni transferden ise yalnızca Anderas Bouchalakis kadroda yer alabilecek. Metehan Mert, Pozuelo, Mahir Emreli ve Marlos Moreno'nun transferleri 6 Şubat'tan sonra gerçekleştiği için bu 4 oyuncu kadrodaki yerini alamayacak.

Öte yandan İstanbulspor karşılaşmasında 4.sarı kartına ulaşan ve cezalı duruma düşen Portekizli ora saha Bruno Paz'da Fenerbahçe maçındaki yerini alamayacak.

Konyaspor Haberleri