Konyaspor'da Erzurum kampı başlıyor

TÜMOSAN Konyaspor’da ikinci etap çalışmaları olan Erzurum kampı bugün başlıyor. Yeşil-beyazlılar 2 hafta boyunca Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde çalışmalar yapacak.

2023-2024 sezonunu 3 Temmuz Pazartesi günü Konya’da açan TÜMOSAN Konyaspor, 1 hafta boyunca çalışmalarını Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde bir takım testlerden geçerek 1 haftalık süreci tamamlayan yeşil-beyazlılar bugün Erzurum kapına başlayacak. 2 hafta boyunca kampa yapacak olan Konyaspor, 22 Temmuz tarihinde Erzurum kampını noktalayacak. 23 Temmuz’u izinli geçirecek olan temsilcimiz 24 Temmuz’da Konya’da yeniden toplanarak çalışmalarını devam ettirecek.

10 genç oyuncu Erzurum’a götürüldü

Konyaspor’da 3 Temmuz’da başlayan yeni sezon hazırlıklarına kiralıktan dönen ve akademi çıkışlı oyunculardan oluşan 15 kişilik genç bir ekip de dahil edilmişti. Stanojevic, her sabah genç oyuncularla özel antrenmanla yaptı ve A takım için bu oyuncularla sürekli diyaloglar kurdu. 15 oyuncunun 10 tanesi bugün başlayan Erzurum kampında yer alacak ve çalışmalarını A Takımla sürdürecek.

Agresif Konyaspor

2 hafta sürecek olan Erzurum kampı Konyaspor’un yeni sezon oynayacağı futbolun temelini oluşturuyor. Geçen sezonun devre arasında takıma katılan Stanojevic, takımına kendi oyununu oynatmak için büyük süreler bulamamıştı. İlk kez takımı ile sezon başı kampı geçiren Sırp çalıştırıcı istediği ve arzuladığı oyunu tamamen takımına aşılayacak. Geçtiğimiz günlerde gazetecilere açıklamalarda bulunan Stanojevic; “Bu sezondan öncelikli beklentimiz rakip ceza sahasında risk ve teşkil oluşturabilmek ve iyi bir oyun sunabilmek. Öncelikle takım ruhunu yakalamamız bizim için önemli bir şey ve gayret. Süreklilik çok önemli. Olabildiğince geçen sezona kıyasla çok daha aktif ve çok daha tehlikeli, çok daha agresif bi Konyaspor hedefliyoruz bu sezon için. Elimizdeki oyunculara da bağlı olarak bu sezon iki farklı sistemi deneyebiliriz. Sistem değişikliğine gidebiliriz. Tutkulu ve gayretli oynamamız taraftarlarımız için en önemlisi. Televizyon başından, uzaklardan burada olmasalar bile bize çok ciddi desteklerde bulunuyorlar. Bundan dolayı onlara gayretli ve tutkulu bir maç izletmeliyiz” demişti.

3 hazırlık maçı oynayacak

Anadolu Kartalı, Erzurum kampında 3 tane hazırlık maçı yapacak. Konyaspor, 13 Temmuz Perşembe günü Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, ikinci hazırlık maçında ise 18 Temmuz’da Akdeniz Temsilcisi Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor, son hazırlık maçında ise Azerbaycan temsilcisi Sebail FK ile 21 Temmuz’da karşılaşacak. Maçların tamamı saat 17’de başlayacak. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri