Konyaspor'da Erbaaspor ve Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor!

Tümosan Konyaspor'un 4 gün içinde oynayacağı iki iç saha maçı olan Merkür Jet Erbaaspor ve Fatih Karagürmük maçının biletleri satışa çıkıyor

Tümosan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Merkür Jet Erbaaspor'u konuk edecek. 2 Kasım Perşembe günü saat 17.30’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri yarın saat 11.00 itibarıyla satışa sunulacak. Biletler passo.com.tr ve Passo gişelerinden satın alınabilecek.

Kombine biletler, Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacak. Karşılaşmanın biletleri 150 TL ve 42 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Karagümrük maçında 42 TL!

Konyaspor, Süper Lig’in 11.haftasında 5 Kasım Pazar günü saat 16.00’da İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Bu karşılaşmanın biletleri ise 2 Kasım Perşembe günü saat 11'de satışa çıkacak. Tüm bloklardaki tüm koltuklar 42 TL'den satışa sunulacak.

Özgökçen geri adım attı

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, sezon başladığından bu zamana bilet fiyatlarında kesinlikle indirim uygulanmayacağını belirtmişti. Yaptığı her açıklamada bu konu üstünde duran Özgökçen, yönetim kurulunun da yoğun bası ve isteğinin ardından kararından geri adım attı. ABDİL EMİROĞLU

Konyaspor Haberleri