Konyaspor'da devre arasında takımda ayrılıklar yaşanacak!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna 5 yabancı isim ekleyen Tümosan Konyaspor'da yabancı kontenjanı doldu, yeşil-beyazlılar 9 Şubat 2024 tarihine kadar bazı isimlerle yollarını ayıracak.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna 5 yabancı isim ekleyen Tümosan Konyaspor'da yabancı kontenjanı doldu.

Konyaspor'un devre arası transfer döneminden önce kadrosunda 9 yabancı isim bulunuyordu. Yeşil-beyazlılar transfer döneminde kadrosunda Emmanuel Boateng, Jakub Slowik, Filip Damjanovic, Ndao ve Ethemi transferlerini yaptı.

Yabancı kadroda şişkinlik olan Konyaspor'da bazı isimlerin maaş yükünden kurtulmak isteniyor.

Paz ve Muric yolcu

Konyaspor'a imza attıkları günden bu yana beklenen katkıyı veremeyen Portekizli Bruno Paz ve Hırvat Robert Muric listenin ilk sırasında yer alıyor. Kulübü fayda-maliyet açısından oldukça zarar veren iki oyuncu ile yollar 9 Şubata kadar ayrılacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Konyaspor'a katılan ancak forma şansı bulamayan genç orta saha Niko Rak'ın da forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanması gündemde.

Korkmaz'dan ayrılık sinyali

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise yaptığı açıklamada; "Yabancı oyuncu kontenjanımız doldu, muhtemelen önümüzdeki haftanın son günlerinde hocamızla son bir görüşme yaparız. Birkaç ayrılık olur" dedi.

Konyaspor Haberleri