Konyaspor'da Cikalleshi ritim tutmaya başladı!

TÜMOSAN Konyaspor’un kadrosundaki iki forvet oyuncusundan biri olan Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi kampta ritim tutmaya başladı.

TÜMOSAN Konyaspor’un kadrosundaki iki forvet oyuncusundan biri olan Arnavut futbolcu Sokol Cikalleshi kampta ritim tutmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde kampa katılan ve düz koşular ile antrenmanlarına başlayan Sokol Cikalleshi, topla çalışmalara başladı.

Geçen sezonu Konyaspor ile 3 Avrupa Kupası ve 2 lig maçına çıktıktan sonra Khaleej FC’ye kiralanan Sokol Cikalleshi sezonu orada tamamlamıştı. Khaleej ile 30 resmi maça çıkan Arnavut futbolcu 11 gol ve 3 asist ile sezonu bitirmişti. Khaleej, Cikalleshi’nin satın alma opsiyonunu kullanmadı ve deneyimli forvet yeniden Konyaspor’a katıldı.

Kampa katılmıştı

Milli takımda olmasının ardından Konya’daki hazırlık kampında yer almayan Sokol Cikalleshi izninin bitmesinin ardından Erzurum’daki kampa geçtiğimiz günlerde katıldı. Takım arkadaşları ile hasret giderirken, yeni hocası Aleksandar Stanojevic ile bir süre görüştü.

Takımdaki iki tek forvetten biri

Konyaspor’da Sokol Cikalleshi şuan takımdaki iki forvet oyuncusundan biri. Diğer isim ise Akademiden yetişen Ata Berk Karababa. Sezon bittiğinde sözleşmeleri sona eren Mahir Emreli ve Mame Diouf takımdan ayrılmıştı. Muhammet Demir’in ameliyatı sonrası takımdan uzun süre uzak kalması bekliyor. Geçen sezon başında transfer edilen ve bekleneni veremeyen aynı zamanda yeni sezon düşünülmeyen Uche İkpeazu kampta yer almıyor.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor

Konyaspor ile sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan Cikalleshi’nin sezonu yeşil-beyazlı takımda tamamlaması bekleniyor. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Arnavut oyuncunun takımda kalmasını istedi. Cikalleshi, Konyaspor ile çıktığı 76 karşılaşmada 18 gol ve 5 asist yapmayı başardı.

Konyaspor Haberleri