Konyaspor'da bir ayrılık daha

Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic'in Beşiktaş'a transferinin ardından bir yabancı oyuncu daha kulüpten ayrıldı.

Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic'in Beşiktaş'a transferinin ardından bir yabancı oyuncu daha kulüpten ayrıldı.

Konyaspor'un Kosovalı sol kanat oyuncusu Zymer Bytyqi Yunanistan temsilcisi Olymiakos'a transfer oldu.

Konyaspor'un bu transferden 1 milyon euro bonservis geliri elde etmesi bekleniyor. İki kulüp arasında bonservis bedeli ve oyuncu takası görüşmeleri sürüyor.

2020-2021 sezonunda Konyaspor'a imza atan Zymer Bytyqi yeşil-beyazlı forma ile 83 maça çıktı. Bytyqi 83 maçta 12 gol ve 14 asistlik katkı verdi.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile defalarca masaya oturan Konyaspor yönetimi oyuncuyu takımda tutmaya ikna edemedi.

Başkan Fatih Özgökçen, günler öncesinde Kon Tv'de katıldıgı programda 'Kalecimiz Ibrahim Sehic ve futbolcumuz Zymer Bytyqi ile sözleşmelerini uzatmak için prensipte anlaştık. Aileleri ve menajerlerini bekliyoruz. Sözleşme uzatma konusunda bir problem yaşamayız" demişti. Ancak oyuncu ile anlaşma sağlanamadı.

Zymer'in temsilcisi Atina'da ve kırmızı-beyazlı kulübe imza atmak için bekliyor.

Konyaspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teşekkürler Zymer Bytyqi! Kulübümüze yaklaşık 2 yıl hizmet eden futbolcumuz Zymer Bytyqi’ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerini paylaştı. |HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri