Konyaspor'da Bernardoni kulübeye, Mehmet ilk 11'e!

Tümosan Konyaspor, bugün yaptığı antrenman ile Adana Demirspor maçının hazırlıklarını noktaladı. Yeşil-beyazlıların sahaya farklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Tümosan Konyaspor, bugün yaptığı antrenman ile Adana Demirspor maçının hazırlıklarını noktaladı. Yeşil-beyazlıların sahaya farklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Hazırlıklar tamamlandı

Trendyol Süper Lig 2023-24 Sezonu 10. hafta maçında 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Yukatel Adana Demirspor’a konuk olacak Tümosan Konyaspor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Kayacık Tesisleri’nde Konyaspor Futbol Akademisi Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Hakan Ünal ile antrenörler Mehmet Hayrullah Yılmaz, Serhat Sezgin ve Yunus Emre Sürmeligöz yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 ile devam eden antrenman, taktik çalışma ile tamamlandı. Konyaspor, hazırlıkların ardından kara yolu ile Adana'ya doğru yola çıktı.

Bernardoni yerine Mehmet kalede olacak

Yeşil-beyazlılarda kulübe ihtar çeken Fransız kaleci Paul Bernardoni'nin yerine Adana Demirspor maçında kaleye Mehmet Erdoğan'ın geçmesi bekleniyor. 2004 doğumlu kaleci bu maçla beraber Konyaspor A Takımıyla birlikte ilk resmi karşılaşmasına çıkacak.

Niko Rak ilk kez 11'e

Anadolu Kartalında sarı kart cezalısı olan Ahmet Oğuz'un yerine ise Cebrail Karayel maça başlayacak. Orta saha bölgesinde de değişiklik yapmayı planlayan Konyaspor, geçtiğimiz sezonun devre arasında kulübe katılan Hırvat oyuncu Niko Rak'ın görev alması bekleniyor.

Aleksandar Stanojevic'in talimatı ile U19'a gönderilen ve geçtiğimiz günlerde yeniden A Takıma katılan Mehmet Ali Büyüksayar'ın da Adana Demirspor maç kadrosunda olması bekleniyor.

Konyaspor'un zorlu karşılaşmada sahaya: Mehmet Erdoğan, Cebrail, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Niko Rak, Prip (Gökhan Töre), Moreno, Cicaldau, Cikalleshi 11'i ile çıkması bekleniyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri