Konyaspor'da Ahmet Karademir'in ardından iki genç oyuncu daha kamp dışında kaldı

Tümosan Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kayseri'de sürdürüyor. Yeşil-beyazlılarda genç futbolcu Ahmet Karademir'in ardından Mehmet Ali Büyüksayar ve Ata Berk Karababa'da kamp kadrosu dışında kaldı.

Tümosan Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kayseri'de sürdürüyor.

Yeşil-beyazlılarda Kayseri'deki kamp kadrosunda; Jakub Slowik, Alassane Ndao, Guilherme Sitya, Uğurcan Yazğılı, Oğulcan Ülgün, Josip Calusic, Filip Damjanovic, Yusuf Erdoğan, Efe Seçil, Adem Eren Kabak, Bouly Smabou, Niko Rak, M.Semih Kocatürk, Ufuk Akyol, Emrehan Gedikli, Adil, Demirbağ, Metehan Mert, Yasir Subaşı, Louka Prip, Marlos Moreno, Sokol Cikalleshi, Tunahan Taşçı Egemen Aydın ve Emir Gündoğdu yer alıyor.

Yeşil-beyazlılarda genç futbolcular Nafican Yardımcı ve Ahmet Karademir'in ardından Mehmet Ali Büyüksayar ve Ata Berk Karababa'da kamp kadrosu dışında kaldı.

Ahmet Karademir ve Nafican Yardımcı Konya'daki kamp kadrosuna çağırılmamıştı. Mehmet Ali Büyüksayar ve Ata Berk Karababa ise Konya'daki çalışmalarda yer almıştı.

Ata Berk ağırlıklı olarak salonda çalışmalarını sürdürürken Mehmet Ali ise takımla antrenmanlara çıkmıştı.

İki genç oyuncu teknik ekip kararı ile Kayseri'deki çalışmalarda yer almıyor.

Yine Konya'daki çalışmalarda yer alan Ömer Faruk Halaç, Ömer Sağlam ve Orkun Sarun da Kayseri'ye götürülmedi.

Bu 4 futbolcu ile ilgili karar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ahmet Karademir ve Nafican Yardımcı'nın ayrılmasına kesin gözle bakılırken Mehmet Ali ve Ata Berk için henüz net bir karar verilmiş değil.

Konyaspor Haberleri