Konyaspor'da Adil, formasına kavuşuyor

Konyaspor’un tecrübeli stoper oyuncusu Adil Demirbağ sakatlığını atlattı ve takımla berabere çalışmalara başladı.

Konyaspor’un Adana Demirspor maçının hazırlıkları sırasında antrenmanda sakatlanan Adil Demirbağ, yeniden kadroya dönüyor. Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyen Adil 4 maç aradan sonra formasına kavuşmuş olacak.

28 maça çıktı

Bu sezon ligdeki Giresunspor, Kayserispor ve Antalyaspor maçlarında cezasından dolayı formasından uzak kalmıştı. Bu sezon Konyaspor formasıyla 23 lig, 4 UEFA Konferans Ligi ve 1 Türkiye maçı olmak üzere 28 karşılaşmaya çıkan Adil, Calvo ile iyi şekilde tandem oluşturmuştu. Adil’in bu 28 karşılşamada henüz gol veya asisti bulunmuyor.

11’e dönüyor

Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, kadro istikrarından yana bir tutum sergiliyor. Sakatlığını tamamen atlatan ve takımla birlikte yapılan tüm çalışmalara katılan Adil Demirbağ’ın 16 Mayıs Salı günü deplasmanda oynanacak olan Corendon Alanyaspor maçında ilk 11’deki yerini alacak.

2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor

2020-2021 sezonunda 200 bin Euro bonservis bedeli ile Adana Demirspor’dan Konyaspor’a transfer olan 25 yaşındaki oyuncu Konyaspor kariyerinde 86 karşılaşmaya çıktı. Tecrübeli stoper çıktığı 86 karşılaşmada henüz gol veya asist katkısı yapmayı başaramadı. Kariyerinde toplam 212 karşılaşmaya çıkan Adil Demirbağ, 6 gol ve 3 asistlik gol katkısı yapmayı başardı. Adil’in Konyaspor ile 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri