Konyaspor'da 3 oyuncu ilki yaşadı!

Konyaspor'un 3 yeni transferi İstanbulspor maçında ilk yaşadı. 3 yeni transfer ilk kez yeşil-beyazlı forma ile sahaya çıktı.

Tümosan Konyaspor'un yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Fransız kaleci Paul Bernardoni, on numara Yunus Mallı ve Galatasaray'dan kiralanan Rumen orta saha Alexandru Cicaldau, İstanbulspor maçında ilk kez Konyaspor forması ile resmi karşılaşamaya çıktılar.

Konyaspor'un bu sezonki ilk transferi olan Yunus Mallı daha önce hazırlık maçlarında süre almış ve iyi işler yapmıştı. Deneyimli orta sahada İstanbulspor maçına ilk 11'de başladı ve Yeşil-beyazlı forma ile ilk resmi maçına çıkmış oldu. 57 dakika oyunda kalan Yunus Mallı karşılaşmayı 1 isabetli şut, yüzde 89 pas başarısı ve 2 kilit pas ile tamamladı.

Konyaspor'da ilk yaşayan diğer oyuncu ise kaleci Paul Bernardoni. Angers'den Konyaspor'a gelen ve yeşil-beyazlı kulüp ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Bernardoni, İstanbulspor maçında ilk 11'de başlayarak yeşil-beyazlı forma ilk maçına çıktı. 26 yaşındaki kaleci 90+3'te kurtardığı penaltı ile maçın yıldız isimlerinden biri olmuş ve takımına kritik 1 puanı getirmişti.

Yeşil-beyazlılarda ilki yaşayan diğer futbolcu ise Alexandru Cicaldau oldu. Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralanan Cicaldau karşılaşmanın 57.dakiaksında Yunus Mallı'nın yerine oyuna dahil oldu. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in takımında özellikle görmek istediği Cicaldau karşılaşmayı 17 topla buluşma, yüzde 78 pas isabeti, 1 kilit pas ile tamamladı. Rumen oyuncu çektiği 3 şutta ise isabaet bulamadı.

Konyaspor Haberleri