Konyaspor'da 132 günlük kötü seri!

2024-2025 sezonunda iç sahada oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Konyaspor'da galibiyet hasreti 132 güne çıktı.

2024-2025 sezonunda iç sahada oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Konyaspor'da galibiyet hasreti 132 güne çıktı.

Konyaspor, evinde oynadığı 4 lig maçını kazanamadı. Söz konusu maçlarda 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan yeşil-beyazlılar kalesinde 2 gol görürken, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Konyaspor, 2024-2025 sezonunda evinde oynadığı 3 lig maçını kazanamadı. Ligin 2. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, söz konusu maçta 2-1'lik skorla mağlup oldu. Ligin 4. haftasında Kayserispor ve 6. haftada ise Sivasspor ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlılar seyircisinin önünde 3 maçta 2 puan kazanabildi.

Konyaspor, geçen sezon ligin son haftasında 26 Mayıs'ta oynadığı Galatasaray maçını da kaybetmişti.

Konyaspor, son iç saha galibiyetini geçen sezon 36.haftada oynadığı Samsunspor maçında almıştı. Yeşil-beyazlılar maçı 3-0 kazanmıştı.

"İç sahada kazanamama durumunu bir türlü lehimize çeviremedik"

Kendi evinde kazanamadıklarını bu sorunu kısa sürede çözmek istediklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, "Son haftalardaki iç sahada kazanamama durumunu bir türlü lehimize çeviremedik. Tabii ki taraftarlarımızı üç puanla mutlu bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz" dedi.

Konyaspor Haberleri