Konyaspor'a Muhammet Demir'den kötü haber! Sezonu açmadan, kapattı!

Konyaspor'un deneyimli forvet oyuncusu Muhammet Demir, ameliyat oldu. Demir, bir süre daha takımdan ayrı kalacak.

Konyaspor'un deneyimli forvet oyuncusu Muhammet Demir, ameliyat oldu. Demir, bir süre daha takımdan ayrı kalacak.

Konyaspor'da geçen sezon 19 Nisan’da oynanan Adana Demirspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Muhammet Demir, bir süre daha formasından uzak kalacak. Yeni sezon hazırlıklarında yer almayan Muhammet, İstanbul’da bıçak altına yattı.

Dizinden problem yaşayan deneyimli forvet, Liv Hospital Ulus Hastanesi’nde ünlü spor cerrahlarından ve aynı zamanda Galatasaray A takım doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edildi. Başarılı geçen ameliyatın ardından Muhammet, dinlenmeye çekildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhammet Demir, “Başarılı bir ameliyattan sonra daha çok çalışma zamanı. Teşekkürler Yener İnce abi” ifadelerine yer verdi.

6 ay sahalardan uzak kalacak

Konyaspor Kulüp Doktoru Gökhan Özkhan yaptığı açıklamada; "Profesyonel futbolcumuz Muhammet Demir'in sol diz ön çapraz bağ kısmi yaralanması ve iç menisküs arka boynuzunda yırtık nedeniyle yapılan konservatif tedavi uygulamaları ile istenilen klinik ve performans durumuna ulaşamaması nedeniyle artoskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve menisektomi yapılanmasına karar verilmiştir. Oyuncumuzun yaklaşık 6 ay sonra sahalara dönmesi beklenmektedir" dedi.

Konyaspor Haberleri