Konyaspor'a Azeri forvet

Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Konyaspor, aradığı forveti Hırvatistan'da buldu. Yeşil-beyazlılar, Azeri forveti kadrosuna katmak istiyor

Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Konyaspor, aradığı forveti Hırvatistan'da buldu. Yeşil-beyazlılar, Azeri forvet Mahir Emreli'yi kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon hücumda geçen seneki üretkenliğinden ve gol ortalamasından uzak olan Konyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna hücum oyuncusu kazandırmak istiyor.



Konyaspor, uzu arayışlar sonunda aradığı forveti Hırvatistan'da buldu. Yeşil-beyazlılar, Dinamo Zagreb'den Azerbaycanlı forvet oyuncusu Mahir Emreli'yi kadrosuna katmak istiyor.

Gazeteci Izak Ante Sucic, yaptığı haberde Konyaspor'un Mahir'i satın alma opsiyonu ile kiralayacağını ve anlaşmanım günler içersinde netlik kazanacağını ifade etti.

Santrafor mevkinde oynayan Mahir, bu sezon 13 maçta 3 gol atmayı başardı. Kariyerinde 257 maça çıka Mahir, 83 gol ve 26 asist yapmayı başardı. Mahir, kariyerinde Legia Varşova, Karabağ ve FK Baku formaları giydi.

Konyaspor Haberleri