Konyaspor yeni sezonu açmak için hazır!

Konyaspor, 2023-2024 sezonunu yarın açacak. Anadolu Kartalı 18.30’da Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde yapacağı çalışma ile sezonu açacak.

Konyaspor'da 2023-2024 sezonunu yarın Konya'da açacak. Yeşil-beyazlı futbolcular tatillerini bitirdi ve Konya'ya dönmeye başladı.

Yeşil-beyazlılar sezonu yarın saat 18.30'da Konya'da açacak. Anadolu Kartalı 3-8 Temmuz tarihleri arasında Kayacık Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürecek. 9 Temmuz'u izinli olarak geçirecek olan Konyaspor, 10 Temmuz pazartesi günü Erzurum'da ikinci kamp dönemine başlayacak. 10 Temmuz'dan 22 Temmuz cumartesi gününe kadar Erzurum'da çalışmalarını yapacak olan yeşil-beyazlılar 23 ve24 Temmuz'u izinli olarak geçirecek. Konyaspor, 25 Temmuz salı günü yeniden Kayacık Tesisleri'nde toplanarak hazırlıklarına devam edecek. Temsilcimiz 2023-2024 sezonundaki ilk lig maçına ise 11-12 veya 13 Ağustos'ta çıkacak.

Temmuz ayı yoğun geçecek

Öte yandan Konyaspor'da Temmuz ayı oldukça yoğun geçecek. Yeşil-beyazlılar Temmuz ayı içinde sponsorluk anlaşmaları, basın toplantıları, transfer imzaları ve yeni sezon formalarının tanıtımı bekleniyor.

Stanojevic ilk kez sezon başında çalışacak

İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından devre arasında takımın başına geçen Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stenojevic takımı ile geniş hazırlık dönemlerin çalışma fırsatı bulamamıştı. BAY haftalarında çalışma ve kendi oyun sistemini takımına uygulamak için zamanı bulunan Sırp hoca ilk kez sezon başında takımı ile birlikte çalışacak. Stanojevic, yeni sezonda takımını hem kondisyon hem de taktik biçimde sıfırdan hazırlayacak. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri