Konyaspor yardım ve hazırlık maçları oynayacak

Konyaspor, deprem nedeniyle liglere verilen arada hazırlık maçı yapacak. Yeşil-beyazlı kulüp aynı zamanda gelirin tamamı deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım maçı da düzenlemek istiyor

Konyaspor, deprem nedeniyle liglere verilen arada hazırlık maçı yapacak. Yeşil-beyazlı kulüp aynı zamanda gelirin tamamı deprem bölgesine gönderilmek üzere yardım maçı da düzenlemek istiyor.

Yeşil-beyazlı kulüp 22 Şubat Çarşamba günü TFF 1.Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği, o tarihte Antalya kampında hazırlıklarına devam edeceği için Konyaspor bu karşılaşma için Antalya’ya gidecek. Karşılaşmanın Konya’da oynanma ihtimali de bulunuyor ancak Antalya’da oynanması daha yüksek ihtimal olarak ön plana çıkıyor.

Konyaspor, bu hazırlık maçının haricinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerde yararlanan vatandaşlara destek olmak içinde yardım maçı düzenlemek istiyor.

Yardım maçında toplanacak gelirin tamamını deprem bölgesine aktarılacak. Oynanacak yardım maçı için görüşmeler sürüyor. Avrupa’da futbol maçlarının devam etmesi nedeniyle Türkiye’den bir takımla yapılması planlanan yardım maçının detayları günler içinde belli olacak.

Konyaspor, ilk günden itibaren deprem bölgelerine Konya Store mağazalarında bulunan kışlık ürünleri göndermişti.

Yeşil-beyazlı kulüp aynı zamanda bölgeye 100 adet konteyneri göndererek bölgedeki barınma ihtiyacına da destek olmuştu.

Konyaspor bunların yanında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nun localarını depremzedelere açarak bu alanda farkındalık oluşturmuştu. ÖZEL HABER / HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri