Konyaspor, üçüncü transferini bitiriyor

Transfer çalışmalarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor'un Samsunspor'dan deneyimli orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Transferde şu ana kadar Marlos Moreno ve Yunus Mallı'ya imza attıran TÜMOSAN Konyaspor, çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin gündemine son olarak Samsunspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin geldi.

Ajansspor'un haberine göre; yeşil-beyazlı ekip transferde girişimlerine başladı. 30 yaşındaki futbolcu ile Göztepe de yakından ilgileniyor.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen Yusuf Emre Gültekin, geçen sezon şampiyonluk yaşadığı Karadeniz ekibi ile 22 lig maçına çıktı. Yusuf Emre, kariyerinde Hacettepe, Erzurumspor ve Ümraniyespor formalarını da giydi.

Samsunspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olan 30 yaşındaki futbolcunun transferinde şu an için bir ilerleme olmadığı gelen bilgiler arasında. Maliyeti düşük oyunculara yönelen Konyaspor, Erzurum kampı bitimine kadar bir oyuncu ile daha sözleşme imzalamak amacında. Spor Servisi

Konyaspor Haberleri