Konyaspor, Türkiye Kupası'nda tur için sahada

Tümosan Konyaspor, Türkiye Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında bugün sahasında İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak.

Konyaspor, Türkiye Kupası 4.tur maçına bugün çıkacak. Ligde son dönemde maç ritmini arttıran yeşil-beyazlılar zayıf rakibi karşısında herhangi bir yol kazası yaşamadan kendisini 5.tura atmayı hedefliyor. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 152te başlayacak ve Mardin bölgesi hakemi Yunus Dursun düdük çalacak.

İlk turda Erbaaspor’u geçmişti

Konyaspor, 3.Tur’da oynadığı Merkür Jet Erbaaspor karşılaşmasını Robert Muric, Louka Prip ve Emrehan Gedikli’nin attığı gollerle 3-0 kazanmıştı. Yeşil-beyazlılar o karşılaşmada ligde forma giymeyen oyuncuların forma giydiği bir maç oynamıştı. Yeşil-beyazlılar bugünde yine ligde oynayan oyunculardan ziyade daha çok yedek oyunculardan oluşan bir kadro ile sahada olacak.

Keleş ile 7.maç

Yeşil-beyazlılarda bugün oynanacak karşılaşma ile Hakan Keleş, 7.maçına çıkacak. 51 yaşındaki hoca daha önce kupada 1 ve ligde de 5 karşılaşma oynayarak 6 maça çıkmıştı. Keleş, bu 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Hakem Yunus Dursun ilki yaşayacak!

Tümosan Konyaspor - Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri karşılaşmasında Mardin bölgesi hakemi Yunus Dursun görev alacak. Dursun'un yardımcılıklarını Serdar Soydan ve Salih Burak Demirel yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Gültekin olacak. Hakem Yunus Dursun, kariyerinde ilk kez bir Süper Lig takımının maçında düdük çalacak. Kariyerinde daha önce 4 kez Türkiye Kupası maçlarında görev alan Dursun, bu sezon Trendyol 1.Lig'de 4 karşılaşmaya çıktı.

Giresun’u elemişti

İstanbul ekibi Beyoğlu Yeni Çarşı ise, ilk kez bir Süper Lig takımıyla resmi bir maçta karşılaşacak. Beyoğlu, 2. Lig Beyaz Grup’ta 16 hafta sonunda 14 puanla 13. sırada yer alıyor. Beyoğlu Yeni Çarşı, son 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak kazanamadı. Gol yollarında büyük sorun yaşayan konuk ekip, oynadığı 15 maçta 13 gol atabildi. Mavi-beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’u deplasmanda penaltılarla eleyerek 4. tura yükselmişti. ABDİL EMİROĞLU

Konyaspor Haberleri