Konyaspor, Türkiye Kupasında moral bulmak istiyor!

Konyaspor, Türkiye Kupası son 32 turunda bugün evinde Göztepe ile karşılaşacak. Ligde sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlılar kupada tur atlayarak moral bulmak istiyor.

Tümosan Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında bugün sahasında 1. Lig ekiplerinden Göztepe’yi konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 17’de başlayacak. Tek maçlı eliminasyon statüsünde oynanacak karşılaşmayı kazanan taraf adını kupadaki son 16 takım arasına yazdıracak.

Ligde çıktığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Konyaspor, yeni teknik direktörü Fahridun Ömerovic yönetiminde moral bulmak istiyor. Zorlu maçta Balıkesir bölgesi hakemi Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Mehmet Akıncık ve Mert Bulut yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakem olarak ise Furkan Aksuoğlu görev yapacak.

Kupadaki 3.maç

Konyaspor, kupada daha önceki teknik direktörü Hakan Keleş yönetiminde iki maça çıkmış ve bu iki karşılaşmayı da kazanarak adını son 32 turuna yazdırmıştı. Yeşil-beyazlılar 3.turda Merkür Jet Erbaaspor’u, 4.turda ise Beyoğlu Yeni Çarşı’yı mağlup etmeyi başarmıştı. Son yıllarda kupada aradığını bulamayan Anadolu Kartalı, bu sezon önemli yerlere gelerek taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor.

Akıllar Antalya maçında

Konyaspor’da bugün oynanacak karşılaşma öncesinde 3 eksik bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Adil Demirbağ, Gökhan Töre ve Muhammet Demir bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Takımın henüz yeni yeni tanıyan teknik direktör Fahridun Ömerovic 21 Ocak’taki Antalyaspor maçını da düşünerek önemli değişiklikler yapmayı düşünüyor. Ömerovic’in sahaya; “Deniz, Cebrail, Uğurcan, Kahraman, Yasir, N'Zonzi, Niko Rak, Yunus, Muric, Moreno ve Emrehan 11’i ile çıkması bekleniyor.

Göztepe Süper Lig yolunda

İzmir ekibi Göztepe ise mücadele ettiği 1.Lig’de oldukça iyi bir sezon geçiriyor. Sarı-kırmızılılar geride bıraktığı 18 maçta 35 puan toplamayı başardı ve 2.sırada yer alıyor. 2 sezonluk Süper Lig hasretine son vermek isteyen Göztepe tüm odak noktasını lige vermiş durumda. Stanimir Stoilov yönetiminde son 6 maçında 5 galibiyet elde eden Göztepe, kupada oynadığı dördüncü tur maçında 1461 Trabzon’u 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Konyaspor Haberleri