Konyaspor Teknik Direktörü Ömerovic'ten önemli açıklamalar

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, kalan süreçte kaybetmeyen ve kazanmaya daha yakın bir takım olacaklarını belirtti.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, kalan süreçte kaybetmeyen ve kazanmaya daha yakın bir takım olacaklarını belirtti.

Rotasyon genişleyecek

Ligdeki konumumuz farklı diyen Ömerovic; "Kadromuz transferlerden sonra genişledi. Oynayamayan oyuncular daha çok burada şans bulabilir. 24. günde 7 maç oynadık. İki kupa maçı uzatmaya gitti. Bunla birlikte neredeyse 8 maç oldu. Gelen transferlerin bize ne kadar katkı sağlayacağı da çok önemli. Şu ana kadar şikayetim yok. Kadro genişledi. Kadroyu da yerli oyuncu kuralına göre kuruyorum. Ben de bazen rotasyona gitmek durumunda kalıyorum. Muhammet ve Gökhan rotasyona dahil olacak. herkese şans vermek de zor" dedi.

"Oyuncular istekli ve arzulu"

Son oynanan 7 maçta 1 mağlubiyet aldıklarını belirten Ömerovic; "Herkesin bunu kabul etmesi gerekiyor. Burada savaşan ve odaklanan oyuncu her zaman şans bulacak. Şu an tüm oyuncular istek ve arzulu. Ankaragücü galibiyeti de takıma iyi bir ödül oldu. 24 gün süre içinde tek yenilgi Başakşehir. O maç en çok galibiyete yaklaştığımız maçtı. Kaybetmeyen ve kazanmaya daha yakın takım olma yolundayız" ifadelerini kullandı.

"En önemlisi takımın odaklanması"

Her geçen gün daha iyi olacaklarını belirten Ömerovic; "Kolay değil elbette. Halen ligdeki durum halen o stres var. Oyuncu grubu inanıyor. Ben de onlara inanıyorum. Bu takım her geçen gün daha iyi olacak. Hem futbol mantalitesi, futbola bakış hem de mücadele olarak. Mücadele olmadan, inanç olmadan hangi takti olursa olsun fayda etmez. En önemlisi takımın odaklanması" şeklinde konuştu.

Konyaspor Haberleri