Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'in İstanbul karnesi nasıl? İşte galibiyet oranı

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 5 gün içinde arka arkaya oynayacakları Galatasaray ve Fenerbahçe maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 5 gün içinde arka arkaya oynayacakları Galatasaray ve Fenerbahçe maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Hiçbir maçı kazanmak kolay değil

Oldukça zor iki karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Hakan Keleş; "Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray kadro kalitesi olarak diğer takımlara nazaran biraz daha üst seviyede. Sivasspor’u çalıştırırken de Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı galibiyetler almıştık. Giresunspor’da çalışırken almıştık. O dönem farklıydı. Her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz ama bu seneki kadroları çok daha güçlü olduğu için biraz daha sıkıntılar çekeceğiz ama kolay değil. Hiçbir maçı kazanmak kolay değil. Moral motivasyonumuz konsantrasyonunuz üst seviye olduğu sürece inşallah iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Hakan Keleş, teknik direktörlük kariyerinde daha önce 14 kez Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı oynadı.

Sivasspor'un başında Galatasaray ve Beşiktaş'ı mağlup etti

Sivasspor'da görev yaparken Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı 2'şer Fenerbahçe ile de 1'er maçta karşı karşıya geldi. Toplam çıktığı 5 maçta Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı 1'er kez mağlup etmeyi başaran Keleş'in takımı geriden kalan 3 maçı kaybetti.

Giresunspor'da 9 maçta 3 galibiyet elde etti

Hakan Keleş, Giresunspor teknik direktörlük kariyerinde ise 3 İstanbul takımı ile toplam 9 karşılaşma oynadı. Keleş, 3'er kez karşılaştığı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından 2'şer mağlubiyet ve 1'er galibiyet elde etti.

Hakan Keleş, Teknik Direktörlük kariyerinde bu 3 rakibe karşı çıktığı toplam 14 maçta 9 mağlubiyet ve 5 galibiyet almayı başardı. Hiçbir karşılaşma ise beraberlikle sona ermedi.

Konyaspor Haberleri