Konyaspor sonunu getirmeyi başaramıyor! Hep aynı senaryo!

Tümosan Konyaspor, Fahridun Ömerovic, yönetiminde ligde 10 karşılaşmaya çıktı. Yeşil-beyazlılar bu 10 karşılaşmanın 4 tanesinde öne geçtiği maçlardan 3 puan çıkartmayı başaramadı. Temsilcimiz bu 4 maçta 9 puan bıraktı.

Konyaspor, Hakan Keleş’in ardından göreve gelen Fahridun Ömerovic yönetiminde çıktığı 10 lig karşılaşmasında 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Yeşil-beyazlılar söz konusunu 10 karşılaşmada 14 puan toplamayı başardı. 12 gol atmayı başaran temsilcimiz kalesinde ise 10 gol gördü.

9 puan kaybettik

Anadolu Kartalı 10 karşılaşmanın 4’ünde ise maçlarının sonunu getirmeyi başaramadı. Antalyaspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük maçlarında öne geçen Konyaspor karşılaşmaları berabere bitirerek 6 puan bıraktı. Yeşil-beyazlılar Başakşehir maçında da 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 2-3 mağlup ayrılarak 3 puan bıraktı. Temsilcimiz bu 4 karşılaşmada altı değerinde 9 puan kaybetti.

8 karşılaşma kaldı

Ligin 30.haftasını 33 puanla tamamlayan Konyaspor’un önünde oynayacağı 8 karşılaşma kaldı. Temsilcimiz Trabzonspor, Alanyaspor, Fenerbahçe, Samsunspor ve Galatasaray’ı evinde konuk edecek. Kasımpaşa, Sivasspor ve Kayserispor ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Son 3 maçta 5 puan almak iyi

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic; “Son dakikalarda yediğimiz goller bize pahalıya patladı. Daha fazla puan alabilirdik. Takımın ayakta kalması önemli. İlk günden itibaren takımın irade gücü ve savaşması önemli. Futbolda hatalar olur. Uzatmalarda 1-1'den sonra gol bulabilirdik. 1 puan aldığımız için 'Mutluyuz.' diyemem ama yine de 1 puan değerli. Son 3 maçta 5 puan almak iyi. Daha fazla da olabilirdi. İyi oynamak veya kötü oynamak önemli değil. Önemli olan puan almak. Her puan altın değerinde. Geride kalan 8 maçımız var. Umarım yeterli puanı alırız ve sezonu kapatırız" ifadelerini kullandı.

Konyaspor Haberleri