Konyaspor, Son İki Maçına Odaklandı

Süper Lig’in 36.haftasında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup olan ve 49 puanda kalan Arabam.com Konyaspor, son iki maçına odaklandı.

Süper Lig’in 36.haftasında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup olan ve 49 puanda kalan Arabam.com Konyaspor, son iki maçına odaklandı.

Bu sezon Süper Lig’de çıktığı 34 karşılaşmada 12 galibiyet, 13 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşayarak 49 puan toplayan Konyaspor, haftayı 7.sırada noktaladı. Ligi ilk 6’da bitirerek 3.3 Milyon TL'lik pay almak isteyen yeşil-beyazlılar Trabzonspor’un kazandığı haftada bu hedefinden uzaklaştı. Deplasmanda Giresunspor’u 2-4 mağlup eden bordo-mavililer puanını 54 yaparak Konyaspor ile arasındaki farkı 5’e çıkarttı.

Son iki karşılaşma

Konyaspor, ligdeki son iki maçına çıkacak. İç sahadaki son maçında 3 Haziran Cumartesi günü saat 16’da Karagümrük’ü konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, son maçında ise 7 Haziran Çarşamba günü saat 20’de Beşiktaş’a konuk olacak. Anadolu Kartalı 49 puanla kendini takip eden Kayserispor ve 47 puandaki Karagümrük’e yerini kaptırmadan ligi ilk 7 içinde bitirmek istiyor.

Hazırlıklar bugün başlıyor

Konyaspor, dünü izinli geçirdi. Süper Lig’in 37. Haftasında 3 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da evinde Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 12.00'da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Ağlarla buluşamamamızın sebebini biliyoruz

Sivasspor maçında hücumda etkisiz olduklarını kabul eden ve bunun üzerine çalışmalar yapacaklarını açıklayan Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic; “Orta sahadaki pas hakimiyetinin Konyaspor’da olduğunu belirten Stanojevic, "Çok daha üstün olduğumuzu söyleyebilirim. Fakat rakip yarı sahada yeterince risk oluşturamadık. Ağlarla buluşamamamızın asıl sebebini biliyoruz ve bunun üzerine çalışmalarımız sürüyor.” diye konuştu. Konya'nın Sesi Spor Servisi

Konyaspor Haberleri