Konyaspor Sırp oyuncu ile anlaşmaya vardı!

Devre arasında kaliteli hamleler yapan Konyaspor, üçüncü transferini bitirdi.

Devre arasında kaliteli hamleler yapan Konyaspor, üçüncü transferini bitirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Tümosan Konyaspor, bir transferi daha bitirdi. Yeşil-beyazlılar Calvo’nun ayrılığı, Adil’in de sakatlığı yüzünden stoper bölgesine takviye yaptı.

Ganalı orta saha Emmanuel Boateng ve Polonyalı kaleci Jakub Slowik ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlı ekip, 25 yaşındaki Sırp stoper Filip Damjanovic'i renklerine bağladı. Damjanovic, dün öğleden sonra Konya’ya geldi.

Anadolu Kartalı, 25 yaşındaki savunma oyuncusu ile 2,5 yıllığına el sıkıştı. İmza töreninin ise bugün yapılması bekleniyor. Anadolu Kartalı, transfer için Sırbistan ekibi Vozdovac'a bonservis verecek. Rakamın ise 300 bin euro civarında olduğu belirtiliyor.

Kulübünde düzenli olarak forma giyen Filip Damjanovic, performansıyla Sırbistan A Milli Takımına kadar yükseldi. Güncel piyasa değeri 1,5 milyon Euro olan oyuncunun Macar takımına imza atmak üzere olduğu, Konyaspor'un daha iyi koşullarda teklif yaparak transferi bitirdiği ifade edildi. Damjanovic, kariyerinde ilk kez ülkesinin dışında futbol oynayacak. Öte yandan Konyaspor yönetimi, savunmada sıkıntı yaşamamak adına stopere bir transfer daha yapacak. Bu noktada temaslara da yoğun bir şekilde devam ediliyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri