Konyaspor sezon başında almadığı Niang'ı devre arasında almak istiyor!

Tümosan Konyaspor sezon başında transfer etmek için görüştüğü ancak sonrasında alınan geri dönüşlerden dolayı vazgeçtiği M'Baye Niang için yeniden transfer girişiminde..

Yeşil-beyazlılar yaz transfer döneminde Senegalli oyun ile görüşmüş ve transfer noktasında büyük ilerleme sağlamıştı. Ancak sonrası Niang hakkında alınan 'bireysel sorunları olan bir futbolcu, sorun çıkartabilir' raporunun ardından Konyaspor transferden vazgeçmişti.

Yolu Türkiye'ye düşen Niang, Adana Demirspor ile 2 yıllık anlaşma imzalamıştı. Ligde iyi bir başlangıç yapan 16 maçta 8 gol atmayı başarmıştı.

Sonrasında Kulüp Başkanı Murat Sancak ile maaş noktasında sorunlar yaşan Niang adeta sosyal medyadan transfer listesine eklenmişti.

Niang Fransız basınına yaptığı açıklamada "Beni zorlayan bazı ödeme sorunları var. Bazı gecikmeleri kabul edebilirsiniz ama bu dört aya kadar uzadı. Bir kısmını halletmiş olsalar bile bu benim sahaya odaklanmamı engelliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Sancak ise sosyal medya hesabından Senegalli futbolcuya yanıt vererek "Yalan söylüyorsun, bir Euro alacağın yok. Alacağın olsaydı, sözleşmeni feshedip gidebilirdin. O yüzden gitmek istediğini söyleyince 'Bonservis getir, git' dedik. Uğurlar ola, dört gözle teklifleri bekliyoruz" paylaşımını yapmıştı.

KONYASPOR DEVREYE GİRDİ

Adana Demirspor'dan ayrılmaya yakın olan Niang için Konyaspor devreye girdi. Naing ve Murat Sancak ile görüşen yeşil-beyazlı yönetim transferde büyük aşama kaydetti. Niang ile büyük aşamada anlaşan Konyaspor, bonservis noktasında Adana Demirspor'u ikna etmeye çalışıyor.

Niang'a İtalyan ekibi Genoa'nın da yakın ilgisi bulunuyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri