Konyaspor ritim tutmaya başladı

Dünya Kupası arsında 10 günlük izni perşembe günü son bulan ve hazırlıklarına Konya’da başlayan Arbam.com Konyaspor dünü çift antrenman ile tamamladı. Anadolu Kartalı hafta sonu da hazırlıklarını sürdürecek.

Dünya Kupası arsında 10 günlük izni perşembe günü son bulan ve hazırlıklarına Konya’da başlayan Arbam.com Konyaspor dünü çift antrenman ile tamamladı. Anadolu Kartalı hafta sonu da hazırlıklarını sürdürecek.

Calvo, Dünya Kupası’nda

Arabam.com Konyaspor, deplasmanda oynanan ve 2-1 kazandığı Kayserispor karşılaşması sonrasında 10 günlük izne ayrılmıştı. Yeşil-beyazlı ekipte teknik heyet ve oyuncular, yoğun geçen maç takviminden sonra dinlenme şansı elde etti. Anadolu Kartalı, izin sonrasında çalışmalarına dün itibariyle başladı. Konyaspor, dün öğleden sonra Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanarak Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ara sonrası ilk çalışmasını yaptı. Antrenmanda Katar’da devam eden 2022 Dünya Kupası’nda Kosta Rika forması ile mücadele veren Francisco Calvo yer almadı.

Bosna Hersek’te Dostluk Maçı

Konyaspor, pazartesi günü özel uçakla Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’ya gidecek. Yeşil-beyazlı ekip, 29 Kasım Salı günü TSİ 18.00’de kardeş takımlarından Zeljeznicar Kulübü ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Kafilede Konyasporlu yöneticiler ile birlikte Konya’da iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış simaları da olacak. Balkan bölgesinden birçok futbolcuya ev sahipliği yapan Konyaspor’un Zeljeznicar ile olan kardeşliği eski tarihlere dayanıyor. Halen yeşil-beyazlı formayı terleten takım kaptanı İbrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra önceki yıllarda Konyaspor’da görev almış futbolculardan Suad Karalic, Almir Memic, Elvir Baljic, Muammer Salibasic ile Riad Bajic, Bosna Hersek Premier Ligi’nde mücadele eden Zeljeznicar formasını terletmişti.

10 Günlük Antalya Kampı

Anadolu Kartalı, Zeljeznicar karşılaşması sonrası verilecek iznin ardından 3 Aralık Cumartesi günü Antalya Belek’te toplanacak ve yaklaşık iki hafta sürecek bir kamp gerçekleştirecek. Antalya kampında da hazırlık maçları planlanıyor. Temsilcimiz, Dünya Kupası arası sonrasında ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor’u konuk edecek. Arabam.com Konyaspor, kupa randevusu sonrasında ise Spor Toto Süper Lig’in 15. Hafta maçında evinde Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. SPOR SERVİSİ

Konyaspor Haberleri