Konyaspor, Pendikspor'a konuk olacak! Her puan çok değerli!

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Temsilcimiz yarın deplasmanda doğrudan rakibi olan Pendikspor’a konuk olacak.

Trendyol Süper Lig’de 28.hafta karşılaşmaları Cuma günü başlamıştı. Uğun yine 3 karşılaşma oynanacak. Temsilcimiz Konyaspor ise yarın deplasmanda sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Yeşil-beyazlılar 26 puanla kendisinden 1 alt basamakta yer alan Pendikspor’a konuk olacak. Pendik Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Tuğberk Curbay ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak.

Kritik maç

Konyaspor, 28.haftaya 28 puanla 18.sırada küme düşme hattında giriyor. 30 puanla Alanyaspor 13.3 29’ar puada bulunan Karagümrük, Ankaragücü ve Hatayspor 14,15 16. olarak sıralanıyor. 28 puanlı diğer ekip Gaziantep FK ise 17.sırada. Temsilcimiz kümede kalma yolunda oldukça kritik maçta deplasmanda 3 puanı hatırlamayı istiyor. Pendiskpor’u mağlup ederek hem aradaki puan farkını açmak hem de üst gruptan kopmamayı amaçlıyor.

İdeal kadroya dönüş

Konyaspor, yarın oynayacağı karşılaşma ile ideal kadrosuna dönecek. Temsilcimiz, Beşiktaş ile oynadığı kupa maçında rotasyona gitmişti. Yarın teknik direktör Ömerovic yeniden son haftalardaki ideal 11’e dönecek. Konyaspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlıların sahaya; “Slowik, Ahmet, Damjanovic, Hadebe, Guilherme, N’zonzi, Soner, Oğulcan, Pirp, Ndao ve Cikalleshi ile çıkması bekleniyor.

Welinton yok

Konyaspor maçı öncesi hoca değişikliğe giden Pendikspor’da ise takımın başına İbrahim Üzülmez getirilmişti. Son 3 maçının tamamından mağlup ayrılan Pendikspor ise taraftarı önünde kazanmak istiyor. İstanbul ekibinde Welinton sarı kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. İstanbul ekibinin kadrosunda Umut Nayir, Mame Thiam, Halil Akbunar, Diaby, N’Diaye, Midtsjö, Endri Cekici gibi isimler yer alıyor.

Konyaspor Haberleri