Konyaspor, milli golcüyü gözüne kestirdi! İlk teması kurdu!

Konyaspor, devre arsı transfer etmek istediği oyuncuların kulüpleriyle dirsek teması kurmaya başladı.

Konyaspor, devre arsı transfer etmek istediği oyuncuların kulüpleriyle dirsek teması kurmaya başladı.

Yeşil-beyazlılar gündemine Fenerbahçe'nin milli forveti Umut Nayir'i aldı. Sarı-lacivertli kulüpten Umut hakkında bilgiler alan Konyaspor, golcü oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor'da gösterdiği görkemli performans ile Fenerbahçe'ye transfer yapan Umut Nayir bu sezon Dzeko ve Batshuayi arkasında forma şansı bulamadı.

Ümraniyespor formasıyla gösterdiği performans ile Kuntz döneminde A Milli Takım'a kadar yükselen Umut Nayir, Montella döneminde kadroya davet almadı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 karşılaşmada toplam 118 dakika süre alan Umut Nayir gol veya asist katkısı yapmayı başaramadı. Umut'un Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 yılına sözleşmesi bulunuyor.

Konyaspor yönetim Umut'u takıma kazandırmayı hedefliyor. Geçtiğimiz 2022-2023 sezonunda Ümraniyespor ile ligde çıktığı 31 karşılaşmada 17 gol atan Umut dikkatleri üzerine çekmiş ve A Milli Takıma yükselmişti. 4 kez giydiği A Milli takım formasıyla da 1 gol atmayı başarmıştı. Umut, daha fazla forma giyerek, yeniden goller atarak A Milli Takımın EURO 2024 kadrosunda yer almak istiyor.

Öte yandan Umut Nayir, 2021-2022 sezonunda Giresunspor'da Hakan Keleş ile birlikte çalışmıştı.

Fenerbahçe'ye önümüzdeki günlerde resmi teklifini sunacak olan Konyaspor, oradan alacağı cevaba göre diğer görüşmelerini de gerçekleştirecek. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri