Konyaspor 'Milli Ara' iznine ayrıldı!

Tümosan Konyaspor, Fatih Karagümrük maçının ardından liglere verilen milli ara nedeniyle izne ayrıldı. Yeşil-beyazlılar zorlu geçen yoğun fikstürün ardından 4 gün izin yaptıktan sonra yeniden Kayacık Tesisleri’nde toplanmaya başlayacak.

Almanya’da düzenlenecek olan EURO 2024’ün son provaları önümüzdeki hafta yapılacak maçlarla sona erecek. Şampiyonada yer alacak olan Milli Takımımız ise 22 Mart Cuma Macaristan ve 26 Mart Salı günü ise Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

Avrupa’da ligler 30-31 Mart’ta yeniden başlayacak ancak ülkemizde yapılacak olan Yerel Seçimler nedeniyle 31.hafta karşılaşmaları 2-5 Nisan arasında oynanacak. Bu yüzden Türkiye’deki ligler 1 değil 2 hafta ertelenmiş olacak. Konyaspor ise bu süreci hem dinlenerek hem de açık kapatarak geçirecek.

58 günde 13 maç oynandı

Takımın başına Fahridun Ömerovic’in gelmesinin ardından 18 Ocak’ta Göztepe ile başlayan yoğun fikstüre başlayan Konyaspor, dün oynadığı Fatih Karagümrük maçıyla bu sürece elveda dedi. 58 günde 10 Süper Lig ve 3 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 13 karşılaşma oynayan yeşil-beyazlılar yaklaşık olarak 4 günde 1 maça çıktı. Liglere verilen milli takım arasıyla nefes alacak olan temsilcimiz yaklaşık 20 gün resmi müsabaka oynamayacak.

4 gün izne ayrıldı

Konyaspor bugün itibariyle 4 günlük milli ara iznine ayrıldı. Temsilcimiz cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günlerini izinli olarak geçirecek. Çarşamba günü akşam saatlerinde Teknik Direktör Fahridun Ömerovic yönetiminde Kayacık Tesislerinden toplanacak olan yeşil-beyazlılar ligin 31.haftasında evinde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Konyaspor Haberleri