Konyaspor, Mersin karşısında yeniden çıkış arıyor!

Konyaspor Basket, 19. hafta maçında bugün deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Son 3 maçını kaybeden Dev Kartallar, güçlü rakibi karşısında çıkış arıyor

Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde (TBL) 19. hafta heyecanı bugün başlayacak. Haftanın açılış maçında Konyaspor, deplasmanda deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Dün sabah saatlerinde otobüsle Mersin’e giderek kampa giren Dev Kartallar, son çalışmasını maçın oynanacağı salonda yaptı.

Konyaspor moral arıyor

Ligde son 3 maçını kaybeden Konyaspor, iki yeni transferle maça çıkacak. Dev Kartallar, Darüşşafaka’dan Doruk Dora, Samsunspor’dan ise Mert Ali Sert’i renklerine bağladı. Kafilede yer alan iki oyuncu, ilk maçlarına Mersin’de çıkacak. Ligde 9’ar galibiyet ve yenilgi ile 7. sırada yer alan Konyaspor, güçlü rakibi karşısında kazanarak kötü gidişatına son vermek amacında. Küme düşme hattı ile arasında iki galibiyet fark kalan temsilcimiz, toparlanmanın planını yapıyor.

Akdeniz ekibi Süper Ligi hedefliyor

Ligin yüksek bütçeli takımlarından olan Mersin Büyükşehir Belediyespor, kötü sonuçların ardından koç değişikliği yaptı. Akdeniz ekibi, takımın başına geçen sezon Konyaspor’da son dönemde çalışan Can Sevim’i getirdi. Bu süreçte kadroda da değişiklik yapan önemli isimleri renklerine bağlayan ev sahibi takım, 11 galibiyet ve 7 yenilgi ile 4. sırada yer alıyor. Çok güçlü kadrosu olan Mersin’de Berkay Sinirlioğlu, Alp Karahan ve Ramazan Tekin gibi eski Konyasporlu oyuncular da forma giyiyor.

Maç 18’de

Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak maç bugün saat 18.00’de başlayacak. Zorlu randevuda Turgut Işık, Uğur Akyıldız ve Hakan Gerey hakem üçlüsü düdük çalacak. Haftanın açılış karşılaşması, TRT Spor Yıldız’dan ekranlara gelecek. Sezonun ilk devresinde Konya’da oynanan maçı Mersin, 92-75 kazanmıştı.

Konyaspor Haberleri