Konyaspor istemişti İngiltere Championship'e gidiyor!

Tümosan Konyaspor'un transfer listesinde bulunan Umut Nayir, İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'e transfer oluyor.

Tümosan Konyaspor'un transfer listesinde bulunan Umut Nayir, İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'e transfer oluyor.

Sezon başında Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan ancak forma şans bulamayan Umut Nayir, Haziran ayındaki Avrupa Şampiyonası öncesinde daha fazla forma şansı bulacağı bir kulübe transfer olmak istemişti.

Konyaspor, hem Fenerbahçe hem de Umut Nayir ile görüşme yaptı. Fenerbahçe'yi ikna eden yeşil-beyazlılar Umut'u ikna edemedi.

Umut Konyaspor'a hayır dedi

Sportif Direktör Ali Çamdalı İstanbul'da bir AVM'de Umut Nayir ile bir araya geldi. Umut'u Konyaspor'da görmek istediklerini ileten ve bu noktada görüşme gerçekleştiren Çamdalı, tecrübeli golcüyü ikna edemedi. Kariyerini yurt dışında sürdürmek istediğini belirten Umut, Türkiye'de kalması durumunda ise ilk tercihinin Pendikspor olduğunu belirtti.

Erol Bulut ilgilendiklerini açıkladı

Cardiff City teknik direktörü Erol Bulut Bulut yaptığı açıklamada; "Hedefimizde birçok oyuncu var ancak teklif verdiğimizde bu, o futbolcunun ertesi gün burada olacağı anlamına gelmiyor. Umut Nayir de o oyunculardan biri. Başka kulüpler de o oyuncularla konuşuyor. Transfer işi o kadar kolay değil. Bu ekonomiyle ilgili" dedi.

Konyaspor Haberleri