Konyaspor İşi Sıkı Tutuyor

Süper Lig’de 16.haftayı maç yapmadan geçen Arabam.com Konyaspor hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor. Dünü çift antrenmanla geçen yeşil-beyazlılar bugün kaldığı yerden devam edecek.

Kartal dünü çift antrenmanla geçti

Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında evinde Ağırladığı Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak Dünya Kupası arası dönüşünde lige puanla başlayan Konyaspor, 16.haftayı BAY şekilde maç yapmadan geçiyor. Yeşil-beyazlılar pazartesi ve Salı gününü izinli geçirdikten sonra Çarşamba günü Konya’da toplanarak hazırlıklarına başlamıştı. Dünü çift antrenmanla geçiren Anadolu Kartalı sabah salonda kuvvet çalıştıktan sonra akşam antrenmanında sahaya inerek taktik ve şut çalışması yaptı.

Palut, hücum ritminden memnun değil

Alanyaspor maçında takımın saha performansından memnun olmayan Teknik Direktör İlhan Palut, Sivasspor maçına kadar takımını yeniden eski ayarına döndürmek için çalışacak. Hücumdaki üretkenlik sorununa çare arayan Palut, Endri Çekici ve Mame Diouf’un ilk 11’e dönmesiyle yeniden akan oyunda goller bulmaya çalışacak. Bytyqi’nin performansından da memnun olmayan Palut oyuncu ile toplantı gerçekleştirecek.

Endri ve Oğulcan’dan iyi haber

Konyaspor’da Alanyaspor maçında forma giymeyen Endri Çekici ve Oğulcan Ülgün Çarşamba ve perşembe günü yapılan antrenmanlarda takımla birlikte çalıştı. Hastalığından dolayı Alnayaspor maçı kadrosundan çıkartılan Oğulcan Ülgün tamamen iyileşti ve fit bir şekilde antrenmanlarda performans sergiliyor. Uzun bir sakatlık dönemini geriden bırakan Endri Çekici’de Alanyaspor maçında riske edilmemişti. Sakatlığını tamamen atlatan Arnavut futbolcu İlhan Palut’un görev vermesi halinde ilk 11’deki yerini alabilecek. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri