Konyaspor ile İstanbulspor yedinci randevuda

Konyaspor ile İstanbulspor bugün oynayacakları karşılaşma ile tarihlerinde yedinci kez karşı karşıya gelecek. İşte rekabette rakamlar..

TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in birinci haftasında bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda İstanbulspor’u konuk edecek. Saat 19.15’te başlayacak karşılamada Burak Pakkan düdük çalacak.

Konyaspor ile İstanbulspor, bu mücadeleyle beraber Süper Lig tarihinde 7. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 6 maçta Konyaspor 3 kez sahadan galip ayrılırken, İstanbulspor ise 2 defa rakibini mağlup etti, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu maçlarda Konyaspor 11 kez gol sevinci yaşarken, İstanbulspor ise 8 defa fileleri havalandırdı. İki takım Konya’da 3 kez karşı karşıya geldi. Konyaspor, bu müsabakalarda 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Yeşil-beyazlılar sahasındaki karşılaşmalarda 2 gol atarken, sarı-siyahlılar da 4 kez gol sevinci yaşadı.

Geçtiğimiz sezonun ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi Konyaspor 4-0, Konya’da oynanan mücadeleyi ise İstanbulspor 0-1 kazanmıştı.

Konyaspor Haberleri