Konyaspor ile Göztepe 27.randevuya çıkacak!

Konyaspor ile Göztepe yarın oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası son 32 turu karşılaşmayla ile birlikte 27.kez karşı karşıya gelecekler.

Konyaspor ile Göztepe yarın oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası son 32 turu karşılaşmayla ile birlikte 27.kez karşı karşıya gelecekler.

İki ezeli rakip 4 farklı kulvarda 26 kez kozlarını paylaştı. Geride kalan söz konusu 26 karşılaşmada Konyaspor 8 galibiyet elde etti. İzmir ekibi 13 karşılaşmadan galip ayrıldı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Konyaspor ile Göztepe, Süper Lig'de 10 kez karşı karşıya geldi. Süper Lig’de oynanan 10 karşılaşmada yeşil-beyazlılar 3 galibiyet alırken 5 kez de İzmir ekibi galip geldi. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Rakip filelere 13 gol atan Konyaspor kalesinde de yine 13 gol gördü. Konyaspor, Göztepe ile oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanmayı başardı.

Konyaspor ile Göztepe 1.Lig’de ise 8 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 8 karşılaşmada Konyaspor, 3 kez galip gelmeyi başardı. Göztepe ise 4 karşılaşmadan galip şekilde çıktı. 1 karşılaşma ise berabere bitti. Göztepe, Konyaspor ağlarına 10 gol bırakırken Konyaspor ise 8 karşılaşmada 7 gol buldu.

Göztepe ve Konyaspor, 2.Lig’de de 6 kez kozlarını paylaştı. Göztepe 3 kez kazanırken Konyaspor ise 2 galibiyet buldu. 1 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Göztepe söz konusu karşılaşmalarda 14 gol bulurken yeşil-beyazlı temsilcimiz 7 kez ağları sarsmayı başardı.

İki ekip Türkiye Kupasında ise 2 kez karşı karşıya geldi. 1 karşılaşmayı Göztepe kazanırken 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi.

Yarın MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 17'de başlayacak. Karşılaşmayı kazanan takımı adını son 16 takım arasına yazdıracak.

Konyaspor Haberleri