Konyaspor, ikinci YDK toplantısını düzenleyecek!

Tümosan Konyaspor'da geçmiş dönem başkanı Fatih Özgökçen tarafından oluşturulan ve ilki gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısının ikincisi yarın gerçekleştirilecek.

Tümosan Konyaspor'da geçmiş dönem başkanı Fatih Özgökçen tarafından oluşturulan ve ilki gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısının ikincisi yarın gerçekleştirilecek.

Konyaspor'da ilki 15 Eylül 2023 tarihinde yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısının ikincisi yarın MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunu basın toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Toplantıya; Konya milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen ve Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik'in toplantıya katılması bekleniyor.

Öte yandan eski dönemdeki kulüp başkanlarının da bu toplantıda yer alması bekleniyor.

Konyaspor'da ilk YDK toplantısı 15 Eylül 2023 tarihinde yapılmış ve YDK Başkanı olarak kulübün eski başkanı Ahmet Şan seçilmişti. YDK listesinde Ömer Demirhan, Mehmet Günbaş, Serhat Yaya ve Sertaç Tuza'da bulunuyor.

Olağanüstü Genel Kurulun ardından göreve gelen Ömer Korkmaz ve yönetimi aradan geçen süre zarfında Konya ve Ankara'da oldukça önemli görüşmeler gerçekleştirmişlerdi. Konya'daki belediye ve oda başkanlara ziyaret eden yönetim aynı zamanda Konyalı Bakanlara da ziyarette bulunmuştu.

İlk bölümünün basına açık olması beklenen toplantıda Konyaspor'daki son gelişmeler görüşülecek. Takımın sportif ve mali açıdan son durumunu değerlendirilecek. Konyaspor'da 10 yılı aşkın süredir delege olan isimlerin yer alacağı toplantıda gerçekleştirilmesi planlanan projelerin de konuşulması bekleniyor.

Konyaspor Haberleri