Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut: Beşiktaş'a puan almak için gideceğiz

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, ligin 26.haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, ligin 26.haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Camia olarak kenetlendiklerini ifade eden Bulut, “Ankaragücü maçında hep beraber kenetlendik. Tüylerimiz diken diken oldu. Takıma ciddi bir moral oldu taraftarın desteği. Bu kenetlenmeyi de taraftarımız başlattı. Önümüze daha umutlu bakıyoruz. Yeni bir sayfa açtık. Düştük algısı oluşmuştu. Bu havayı sona erdirdik. Biz sezonu iyi bir noktada tamamlayacağımızı düşünüyoruz” açıklamalarını yaptı.

Konyaspor'da son haftalardaki iyi oyununun kendilerini umutlandırdığını söyleyen Bulut; “Beşiktaş ile zor bir maça çıkacağız. 13 maç da tamamen final havasında geçecek. Puan almaya gideceğiz. Takımımıza güveniyorum. Son 4-5 maçtaki oyun anlayışı yeni transferle güçlenmesi, hocamızın yeni sistem, savunmadaki kurguyla beraber Beşiktaş deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum. Dirençli bir takım haline geldik. Takımda inanmışlık. Evimizde bu kenetlenmeyi sürdürürsek de her takımı
yenecek potansiyeldeyiz” dedi.

Konyaspor bugün ve yarın yapacağı antrenmanlarla Beşiktaş maçının hazırlıklarını noktalayacak.

Konyaspor Haberleri