Konyaspor ideal 11'ine dönmeye hazırlanıyor!

Hafta arasında kupa maçında Beşiktaş karşılaşmasına nispeten rotasyonlu bir kadro ile çıkan Konyaspor, kritik Pendikspor maçında ideal 11'ine dönmeye hazırlanıyor.

Hafta arasında kupa maçında Beşiktaş karşılaşmasına nispeten rotasyonlu bir kadro ile çıkan Konyaspor, kritik Pendikspor maçında ideal 11'ine dönmeye hazırlanıyor.

Konyaspor, Beşiktaş karşılaşmasında sahaya; Deniz, Cebrail, Damjanovic, Hadebe, Yasir, Soner, Oğulcan, Cicaldau, Yunus, Niangbo ve Muhammet 11'i ile çıkmıştı.

Teknik Direktör Fahridun Ömerovic, bu kadrodan 6-7 ismi değiştirecek ve Pendikspor maçına ligde alışılagelmiş kadrosu ile çıkacak.

Yeşil-beyazlılarda Beşiktaş maçında yediği hatalı golle turu zora sokan kaleci Deniz Ertaş'ın yerine Jakub Slowik kaleye geçecek.

Sağ bekte, Ahmet Oğuz, sol bek te ise Guilherme Sitya görev alacak. Maçta sakatlanarak çıkan Damjanovic'in durumunun ise iyi olduğu ve Pendikspor maçında oynaması bekleniyor. Damjanovic2in partneri ise Hadebe olacak.

Orta sahada Steven N'Zonzi'nin 11'e dönmesi bekleniyor. Ömerovic, Soner - Oğulcan tandemine de devam edecek. Cicaldau'u ise yeniden kulübeye oturacak.

Hücum hattında ise Beşiktaş maçında dinlenen Cikalleshi ve Prip'in 11'de başlaması bekleniyor. Diğer ismin ise Ethemi ya da Ndao'dan biri olması bekleniyor.

Beşiktaş maçında hareketli görüntü çizen Muhammet Demir ve Anderson Niangbo'da yine Pendik maçındaÖmerovic'in kulübedeki hücum silahları olacak.

. Yeşil-beyazlıların sahaya; “Slowik, Ahmet, Damjanovic, Hadebe, Guilherme, N’zonzi, Soner, Oğulcan, Pirp, Ndao (Ethemi) ve Cikalleshi ile çıkması bekleniyor.

Konyaspor Haberleri