Konyaspor, iç sahayı 1 puanla kapattı

Arabam.com Konyaspor, Süper Lig’deki son iç saha maçında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Moreno ve Diagne’nin karşılıklı golleri ile maç 1-1 bitti.

Arabam.com Konyaspor, Süper Lig’deki son iç saha maçında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Moreno ve Diagne’nin karşılıklı golleri ile maç 1-1 bitti.

Konyaspor, Süper Lig’deki 37.hafta maçında evinde Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı Moreno ve Diagne’nin karşılıklık golleri ile 1-1 bitti. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, hakeme itirazlarından dolayı kırmızı kartla oyundan atıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla geçti. İki takımda gol bulamadı ve maç 1-1 sonuçlandı. Bu sonucun ardından Konyaspor puanını 50, Karagümrük ise 47’ye yükseltti.

Konyaspor, Süper Lig’in son iç saha maçında 7 Haziran Çarşamba günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak ve lige noktayı koyacak.

Hakem triosu oyunu gerdi

Konyaspor-Karagümrük karşılaşması iki hedefsiz takımın mücadelesi olarak başladı. Ancak maçın orta hakemi Yasin Kol maç içinde verdiği kararlarla oyunu adeta gerdi. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’i oyundan attı. Kol, Konyaspor’dan 3, Karagümrük’ten ise 1 oyuncuya sarı kart gösterdi.

Moreno’dan siftah

Konyaspor’un devre arası transfer döneminde sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Marlos Moreno bu maçta attığı golle yeşil-beyazlı forma ile ilk golünü attı. Moreno, Alanyaspor maçında Pozuelo2ya asist yapmıştı.

Calvo son maçta yok

Konyaspor'un Kosta Rikalı Stoperi Francisco Calvo, Karagümrük maçının 45+3'cü dakikasında Mbaye Diagne'ye yaptığı faülün ardından sarı kart gördü. Bu sezon 12.sarı kartına ulaşan tecrübeli defans oyuncusu cezalı duruma düştü. Calvo, ligin son haftasında 7 Haziran Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Calvo, bu sezon daha önce 10.haftadaki iç sahadaki Gaziantep FK ve 27.haftadaki deplasmanda oynanan Ümraniyespor maçlarında yine sarı kart cezasından dolayı forma giymemişti.

Konyaspor 11'i: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Bouchalakis (Dk.6 Paz), Soner (Dk.73 Oğulcan), Pozuelo (Dk.73 Muric), Michalak, Moreno (Dk.63 Mahir), Diouf

Fatih Karagümrük 11'i: Viviano, Birashi, Rayyan, Rodrigues, Levent, Feghouli (Dk.83 Adnan Uğur), Lawrence (Dk.46 Shukurov), Ozdoev, Lobjanizde, Kerim (Dk.67 Colley), Diagne (Dk. 90 Kazım)

Goller: Dk. 40 Marlos Moreno (Konyaspor), Dk.45 +3 Mbaye Diagne (Karagümrük)

Sarı Kartlar: Dk. 42 Pozuelo, Dk. 45+3 Calvo, Dk. 78 Oğulcan (Konyaspor), Dk.45 Rodrigues (Karagümrük)

Konyaspor Haberleri