Konyaspor, Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak

Konyaspor bugün yapacağı antrenmanlarla hafta sonu evinde oynayacağı Bitexen Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 23.hafta erteleme maçında 25 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe'ye konuk olan ve sahadan 4-0 mağlup ayrılan Konyaspor pazar gününü izinli geçirmişti.

Yeşil-beyazlılar bugün 17.30'da Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde toplanacak ve 5 Mart Pazar günü evinde oynayacağı Bitexen Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Ligde zor günler geçiren ve son 5 maçta mağlup olan Konyaspor'da hedef Giresunspor maçında 3 puana uzanarak nefes almak.

Sakatlıklarından dolayı Fenerbahçe karşısında formasından uzak kalan İbrahim Sehic, Muhammet Demir ve Uche İkpeazu'nun Giresunspor maçında saha olup olmayacakları hafta içi yapılacak çalışmalarının ardından belli olacak.

Sarı kart cezalısı olduğu için Fenerbahçe maçında kadroda olmayan Bruno Paz'da Giresunspor maçı ile yeniden formasına kavuşacak.

Fenerbahçe maçının 22.dakikasında ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kalan Senegalli Mame Diouf Giresunspor maçında cezalı olacak ve forma giyemeyecek.

Öte yandan 6 Şubat tarihinden sonra transfer edilen ve statü gereği Fenerbahçe maçında forma giyemeyen yeni transferler Metehan Mert, Mahir Emreli, Pozuelo ve Marlos Moreno Giresunspor maçında kadrodaki yerlerini alabilecekler.

Konyaspor Haberleri