Konyaspor, Galatasaray'a karşı 45.randevusunda

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında bugün deplasmanda Galatasaray ile ligde 45. kez karşılaşacak.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında bugün deplasmanda Galatasaray ile ligde 45. kez karşılaşacak.

Ligde Konyaspor 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda topladığı 18 puanla 16. sırada yer alıyor. Galatasaray ise oynadığı 17 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle aldığı 44 puanla averajla ikinci sırada bulunuyor.

45. randevu

Galatasaray ile Konyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 44 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 31 kez sahadan galip ayrılırken, Konyaspor ise 5 defa rakibini mağlup etti. 8 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.7

Kazandığı 5 maçı da evinde oynayan Konyaspor, rakibini ilk kez deplasmanda yenmek adına sahaya çıkacak. Galatasaray'ın 83 golüne, Konyaspor 30 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon karşılaşmalardan iki takım da 2-1’lik skorlarla galip ayrıldı.

Okan Buruk ile Hakan Keleş 5. kez rakip

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş bugüne kadar 4 kez rakip oldu. Bu müsabakalarda Buruk, Galatasaray ile Çaykur Rizespor'u, Keleş ise Giresunspor ve Sivasspor'u çalıştırıyordu. Söz konusu maçlarda iki teknik direktör de 1'er galibiyet alırken, 2 müsabakada da berabere sona erdi.

Konyaspor Haberleri