Konyaspor, Fenerbahçe ile 43. randevuya çıkıyor

Konyaspor, Pazartesi akşamı karşılaşacağı Fenerbahçe ile bugüne kadar Süper Lig’de 42 kez karşı karşıya gelirken, son 7 maçta eşitlik bozulmadı. 3 maçı Konyaspor, 3 maçı Fenerbahçe kazanırken, 1 maç berabere sonuçlandı.

KONYASPOR 7 KEZ RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ

Süper Lig’in 4. Haftasında Eskişehir’de Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak Konyaspor, rakibi ile 43. randevuya çıkacak. İki takım, Süper Lig'de 42 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 32'sini Fenerbahçe, 7'sini ise Konyaspor kazandı. Üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertli takım 108 kez fileleri havalandırdı, yeşil-beyazlı ekip ise 47 gol kaydetti.

GEÇEN SEZON İLK MAÇI KONYASPOR KAZANDI

Geçtiğimiz sezon 11. haftada Konya’da oynanan ve ilk yarısı Konyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1’lik skorla kazanmıştı. Yeşil Beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Soner Dikmen ile 11. dakikada Abdülkerim Bardakcı kaydetmiş, konuk ekibin tek sayısını ise 84’te İrfan Can Kahveci atmıştı.

SON RANDEVUDA DA ÖNE GEÇTİ AMA DURDURAMADI

30. haftada İstanbul’da oynanan randevuda ise Konyaspor 35. dakikada Zymer Bytyqi’nin golüyle ilk yarıyı önde tamamlamış ancak ikinci yarıda Fenerbahçe’yi durduramamıştı. Yeşil Beyazlılar, 66. dakikada Minjae Kim ve 88’de Dimitrios Pelkas’ın golleriyle sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Konyaspor Haberleri