Konyaspor evinde Beşiktaş'a mağlup

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında sahasında Beşiktaş Emlakjet'i konuk etti. Karşılaşma boyunca parkede kötü basketbol sergileyen Konyaspor Basketbol rakibine 60-77 mağlup oldu ve 10. mağlubiyetini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında sahasında Beşiktaş Emlakjet'i konuk etti.

Karşılaşma boyunca parkede kötü basketbol sergileyen Konyaspor Basketbol rakibine 60-77 mağlup oldu ve 10. mağlubiyetini aldı.

Konyaspor maça oldukça kötü başladı. Yeşil-beyazlılar ilk 7 dakikada sayı üretemedi. Dış atışlarda ve boyalı alanda isabet bulamadı. Beşiktaş ise Mccormack, Whitehead ve Can Yıldızlı ile sayılar buldu ve karşılaşmaya 0-11'lik seri ile başladı ve koç Sinan Çambel mola aldı. Konyaspor'a mola da yaramadı ve Beşiktaş mola dönüşü 7 sayı üretti ve maç 0-17'e geldi. Konyaspor maçtaki ilk sayılarını çeyreğin bitimine 3 dakika kala Morgan'ın serbest atışlarıyla buldu. Konyaspor maçtaki ilk saha içi isabetini çeyreğin bitimine 2 dakika kala Eddie'nin üçlüğü oldu. İlk çeyrek 8-18 Beşiktaş üstünlüğü ile bitti.

Konyaspor ikinci çeyreğe daha iyi başladı. Eddie ve Perez ile sayılar üreten Konyaspor savunma sertliğini arttırdı. Morgan pota altında istediği ritmi bir türlü yaklayamadı. Savunmada düşencKonyaspor bitime 02.46 kala 13 sayı geriye düştü. (16-29) Mola dönüşü Rasheed ile 5 sayılık seri yakalayan Konyaspor bitime 1.29 kala farkı 8'e indirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş 22-31 önde kapattı.

Konyaspor 3. çeyreğe Rasheed ve Eddie'nin üçlük isabetleri ile başladı. Periyodun ortalarında oyun ritminden kopan Konyaspor hücumda sayılar bulamadı ve savunmada rakibine kolay sayı şansı verdi. Üçüncü çeyreğim bitimine 4 dakika kala Beşiktaş farkı 15 sayıya çıkardı. Konyaspor mola dönü Eddie ve Coleman ile 5 sayı buldu ve farkı 10 sayıya indirdi ve Beşiktaş molası geldi. Beşiktaş son periyoda 14 sayı farkla 43-57 önde gitti.

Konyaspor savunmada iyi işler çıkartamıyor ve hücumda istediği sayıları bulamıyordu. Geri dönüşü bir türlü gerçekleştiremeyen Konyaspor parkeden 60-77 mağlup ayrıldı ve 10. mağlubiyetini aldı. Konyaspor, gelecek hafta TOFAŞ deplasmanına gidecek.

Konyaspor Haberleri