Konyaspor evinde Beşiktaş'a mağlup!

Konyaspor, Süper Lig’in 7.haftasında evinde konuk ettiği Beşiktaş’a 0-2 mağlup oldu ve üstü üste üçüncü maçında da puan kaybetti. Karşılaşmaya ise Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in kadro tercihi damga vurdu.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan maçta siyah-beyazlılar karşılaşmayı Uğurcan (kk.) ve Aboubakar’ın golleriyle 0-2 kazandı. Puanını 13’e çıkarttı. 9 puanda kalan Konyaspor haftayı 11.sırada noktaladı. Karşılaşmaya yeniden 5’li savunma ile çıkan ve maçı yalnızca 2 isabet şutta tamamladı.

Uğurcan’ın büyük hatası!

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7.haftasında Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı daha çok ikili mücadelelerle geçti. Her iki takımda net pozisyon bulmakta zorlandı. İlk yarının tek isabetli şutunu 25.dakikada Konyaspor’da Marlos Moreno kaydetti. İlk yarının uzatma dakikalarında Beşiktaş Rashica ile hızlı çıktı. Rashica’nın içeriye çevirdiği topta Uğurcan topu kendi ağlarına gönderdi. İlk yarı 0-1 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile geçti.

Kırmızı kartla oyundan soğuduk

İkici yarıda Konyaspor’da Uğurcan Yazğılı ve Prip değişikliği yapıldı. Konyaspor rakip yarı alanda kazandığı duran toplarla tehlike oluşturmak istedi. Konyaspor’da maçın 54.dakikasında Oğulcan Ülgün çift sarı kartın ardından oyundan atıldı. Konyaspor’un kullandığı kornerde Calvo’nun kafa vuruşu Vincent Aboubakar’ın eline çarptı. Hakem Arda Kardeşler oyunu devam ettirdi. Devam eden pozisyonda Beşiktaş hızlı çıktı. Aboubakar’ı orta sahada durduran Oğulcan Ülgün sarı kart gördü, hemen devamında topa vuran Oğulcan Ülgün aynı saniye içinde bir sarı kart daha gördü ve kırmızı kartın ardından oyundan atıldı. Beşiktaş 63.dakikada Aboubakar ile aradaki farkı 2’ye çıkarttı. Konyaspor maçı 0-2 kaybetti ve bu sezonki ikinci mağlubiyetini aldı. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan yeşil-beyazlılar 9 puanda kaldı. Konyaspor, 8.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

Tribünler boş kaldı

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan mücadeleye diğer maçlara oranla ilgi daha yüksek oldu. Bu sezon ilk kez kale arkası üst tribünler taraftara açıldı. Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri