Konyaspor evinde Alanyaspor'u ağırlıyor! Fişi Çekelim!

Konyaspor, Süper Lig’in 33.haftasında bugün evinde Alanyaspor’u konuk edecek. Ligde iyi bir form grafiği yakalayan ve yakın takipçisi ile 5 puan fark açan Anadolu Kartalı taraftarı önünde kazanıp son 5 haftaya daha rahat şekilde adım atmak istiyor.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 33.haftasında bugün saat 16’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda Corendon Alanyaspor’u konuk edecek. Zorlu müsabakada genç hakem Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını Mehmet Sali Mazlum ve Ali Tuna yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak.

5 puanlık avantaj

Konyaspor, Süper Lig’de 36 puanla küme düşme hattının 5 puan üzerinde 15.sırada haftaya başlıyor. Son dönemde elde ettiği puanlarla küme düşme potasından uzaklaşan temsilcimizde kalan haftalarda sorun yaşamamak adına bugün kazanmak istiyor. Yoğun bir taraftar desteğini arkasına alacak olan yeşil-beyazlılar kazanarak Sivas deplasmanına moralli gitmek istiyor.

5 isim kart sınırında

Konyaspor’da bugün oynanacak karşılaşmada cezalı oyuncu bulunmazken sakatlıkları devam eden Muhammet Demir ve Yasir Subaşı takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıktan dönen ve son oynanan Kasımpaşa maçında süre alan Adil Demirbağ ve Filip Damjanovic ise oynayabilecek durumda. Yeşil-beyazlılarda sarı kart sınırında ise 5 isim bulunuyor. Sokol Cikalleshi, Bouly Sambou, Valon Ethemi, Uğurcan Yazğılı ve Teenage Hadede sarı kart sınırında yer alıyor.

Tek değişiklik Cikalleshi

Konyaspor’da teknik direktör Fahridun Ömerovic bugünkü karşılaşmada büyük oranda Kasımpaşa maçına göre kadroyu koruyacak. Takıma ilk 11 istikrarı kazandıran Ömerovic, geçtiğimiz maça göre kadroda yalnızca 1 değişiklik yapacak. Sambou yerine Cikalleshi’ye forma verecek olan Ömerovic sahaya; Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Nzonzi, Soner, Oğulcan, Ethemi, Ndao ve Cikalleshi 11’i çıkacak.

Son iç saha galibiyeti Hatayspor maçı

Konyaspor ligdeki son iç saha galibiyetini 24 Şubat2ta oynadığı Hatayspor karşılaşmasında elde etmişti. Temsilcimiz o maçta sonra oynadığı 2 iç saha maçında 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Ligdeki son iç saha maçında Trabzonspor’a karşı kötü mağlup olan yeşil-beyazlılar taraftarını mutlu etmek için bugün sahaya çıkacak.

Konyaspor Haberleri