Konyaspor, Erbaaspor karşısında tur ve moral peşinde!

2023-2024 Ziraat Türkiye Kupası’nda sezonu açan Tümosan Konyaspor, 3.tur maçında bugün evinde 3.Lig ekibi Mürkerjet Erbaaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı kazanarak ve turu geçerek yeniden çıkış yakalama peşinde.

Konyaspor, kupa serüvenine bu yıl 3.turdan başlıyor. Yeşil-beyazlılar Türkiye Kupası 3.Tur maçında bugün evinde saat 17.30’da 3.Lig ekibi Erbaaspor’u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Fatih Tokail düdük çalacak. Tokail’in yardımcılıklarını Bersan Duran ve Kadir Akıllı yapacak.

Moral ve özgüven maçı

Çıktığı son 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupasında tur atlayarak yeniden moral bulmak istiyor. Anadolu Kartalı aynı zamanda ligin 11.haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının da öncesinde yeniden özgüven bulmak istiyor. Yeşil-beyazlılar sürprize izin vermeden kazanmayı hedefliyor.

2 aylık hasreti dindirelim!

Pendikspor maçı sonrasında teknik direktörlük görevinde değişikliğe giden yeşil-beyazlı yönetim Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Hakan Keleş'i getirdi. Ligde puan hasreti 4 maça çıkan Konyaspor’da galibiyet hasreti ise 6 maça yükselmiş oldu. Yeşil-beyazlılar ligdeki son galibiyetini aldığında tarihler 2 Eylül’ü gösteriyordu. Konyaspor, ligde 2 aydır galibiyetten uzak. Anadolu Kartalı bugün 2 aylık hasrete son vermek istiyor.

Tokail'in ilk kupa maçı!

Karşılaşmada İzmir bölgesi hakemi Fatih Tokail düdük çalacak. Tokail'in yardımcılıklarını Bersan Duran ve Kadir Akıllı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Eren Özyemişçioğlu olacak.Kariyerinde daha önce 3.Lig, 2.Lig ve 1.Lig maçı yöneten Tokail, kariyerinde ilk kez Türkiye Kupası maçında düdük çalacak. Genç hakem bu sezon 1.Lig'de üç karşılaşmada düdük çaldı. Aynı zamanda bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa -MKE Ankaragücü maçında dördüncü hakem olarak görev aldı.

Rotasyon olacak

Erbaaspor karşılaşmasında ligdeki kadroya nazaran daha yedek bir kadro ile maça çıkmaya hazırlanan Konyaspor’da forma şansı bulamayan oyuncuların oynaması bekleniyor. Adana Demirspor maçında oyuna sonradan giren Niko Rak, Robert Muric ve Gökhan Töre’nin yanı sıra bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan Mehmet Ali Büyüksayar, Emrehan Gedikli, Yasir Subaşı ve Cebrail Karayel, Yunus Mallı, Kahraman Demirtaş ve Nelson Oliviera gibi isimlerinde karşılaşmada süre alması bekleniyor. HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri