Konyaspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlıyor!

Süper Lig'in 5.haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Konyaspor, bugün son antrenmanını gerçekleştirecek.

Süper Lig'de ilk 4 haftada topladığı 8 puan ile namağlup yoluna devam eden Tümosan Konyaspor, 5.haftada 16 Eylül cumartesi günü saat 17'de evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Yeşil-beyazlılar bugün 17'de Kayacık Tesislerinde yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Öte yanda Konyaspor'un yeni transferi genç forvet Emrehan Gedikli'de bugün yapılacak antrenman ile ilk kez yeni takımı ile antrenmana çıkacak.

Çarşamba gecesi milli takımlarından ayrılıp Konya'ya gelen Alexandru Cicaldau ve Francisco Calvo, dünü yenileme çalışmalarıyla geçirmişlerdi. İki oyuncu da bugükü antrenmanda yer alacak ve Stanojevic'in şans vermesi halinde Çaykur Rizespor maçında forma giyebilecek.

Angola Milli Takımında yer alan ve Afrika Uluslar Kupasına gitmeye hak kazanan Bruno Paz ise perşmebe gecesi Konya'ya geldi. Ufak bir sakatlığı bulunan Paz'ın bugünkü antrenmanda yer alması beklenmezken Çaykru Rizespor maçında da forma giymesi zor gözüküyor. Stanojevic, Paz yerine Oğulcan ya da N'zonzi'den birisine formayı verecek.

Temsilcimizde kırmızı kart cezası biten Adil Demirbağ ve sakatlıklarını tamamen atlatan Ataberk Karababa ile Mehmet Erdoğan yarın oynanacak karşılaşmada kadrodaki yerini alabilecek.

Sırp çalıştırıcının savunma hattında formayı Uğurcan mı, yoksa Adil'e mi vereceği ise bugünkü antrenmanda belli olacak.

Konyaspor Haberleri