Konyaspor, bu sezon 13.kez İstanbul takımıyla karşılaşacak!

Konyaspor, bugün oynayacağı Fatih Karagümrük maçıyla birlikte bu sezon 13.kez bir İstanbul takımı ile ligde karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de zor dönemler geçiren Tümosan Konyaspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı istediği performansı gösteremedi.

Temsilcimiz, Fatih Karagümrük maçıyla birlikte bu sezon 13.kez bir İstanbul takımı ile ligde karşı karşıya gelecek.

Ligde; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Kasımpaşa, Karagümrük, Pendikspor ve İstanbulspor olmak üzere 8 tane İstanbul ekibi yer alıyor.

Konyaspor geride kalan 12 karşılaşmada, İstanbulspor, Pendikspor, Başakşehir, Beşiktaş ile ikişer, Fenerbahçe, Galatasaray, Kasımpaşa, Karagümrük ile de 1'er karşılaşmaya çıktı.

İstanbulspor ile her iki maçta berabere kalan Konyaspor, Başakşehir ve Pendikspor maçlarında evinde kaybederken deplasmanda kazandı. Temsilcimiz Beşiktaş ile oynadığı iki karşılaşmayı da kaybetti.

Deplasmanda Fenerbahçe ve Galatasaray'a mağlup olan Konyaspor, evinde onadığı Kasımpaşa maçını kazandı, Karagümrük karşılaşmasından ise beraberlikle ayrıldı.

Anadolu Kartalı geride kalan 12 karşılaşmada 3 beraberlik, 3 galibiyet ve 6 mağlubiyet yaşadı. Yeşil-beyazlılar İstanbul takımlarından 12 maçta 12 puan topladı.

12 karşılaşmada rakip filelere 11 gol atan temsilcimiz kalesinde 21 gol gördü.

Konyaspor fikstürün geri kalan haftalarında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Evinde ise Fenerbahçe ve Galatasaray'ı konuk edecek.

Konyaspor Haberleri