Konyaspor, Bruno Paz ve Niko Rak'ı kadroya yazmadı

Konyaspor, ligin geri kalanında kullanacağı 31 kişilik kadrosunu TFF'ye bildirdi. Yabancı kontenjanına takılan Bruno Paz ve Niko Rak kadroya yazılmadı.

Ülkemizde devre arası transfer döneminin sonlanmasının ardından kulüpler ligin geri kalanında kullanacakları kadroları TFF'ye gönderdi.

Statü gereği kadroda en fazla 14 yabancı oyuncu yer alabiliyor.

Devre arası yaptığı 8 yabancı oyuncu transferi ile yabancı oyuncu sayısı 16'ya yükselen Konyaspor, Bruno Paz ve Niko Rak'ı kadroya yazmadı. İki oyuncu kalan 13 lig maçı ve kupadaki Beşiktaş maçında maç kadrosunda yer alamayacak.

2 Şubat'ta Afrika Uluslar Kupası macerası sona eren Bruno Paz, Konya'ya gelmek yerine Portekiz'e geçerek 1 haftalık izin kullanmıştı. Angolalı oyuncu bugün Konya'ya gelecek ve kulüp yetkilileri ile karşılıklı fesih görüşmesi yapacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Paz ile yolları ayırmayı planlayan Konyaspor, mali yükü bir nebze daha azaltmayı hedefliyor.

Konyaspor'un gelecek beklediği Niko Rak'ta yine kadroda yer almıyor. 20 yaşındaki oyuncu kiralık gönderilecekti ancak son dönemde görüşmelerde sonuç alınamadı.

Kış transfer dönemi bir çok ülkede sona erdi. Ancak Avrupa'da; Macaristan'da 14 Şubat, Hırvatistan, İsviçre ve Slovenya'da 15 Şubat, Sırbistan'da 16 Şubat, Slovakya'da 21 Şubat, Polonya, Çekya ve Rusya'da 22 Şubat ve Bosna Hersek'te ise 25 Şubat'ta sona erecek. - HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri