Konyaspor, Bayern Münih'teki genç gurbetçinin peşinde!

Yeni sezonda transfer çalışmalarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor aynı zamanda gelecek içinde yatırım yapmak istiyor. Yeşil-beyazlılar Bayern Munih altyapısında oynayan genç yeteneği yakından takip ediyor.

Yeni sezonda transfer çalışmalarına devam eden TÜMOSAN Konyaspor aynı zamanda gelecek içinde yatırım yapmak istiyor.

Yeşil-beyazlı temsilcimizde önemli bir isme imza attırmak için çalışmalar sürüyor.

Scouting çalışmalarını Almanya'da da sürdüren Konyaspor, gelecek vaat eden oyuncuları izlemeye devam ediyor.

Anadolu Kartalı, Augsburg altyapısından yetişen ve sonrasında Bayer Münih alt yapısına transfer olan halen Bayern Münih U-19 takımında yer alan gurbetçi oyuncu Kaan Berk Bengi'nin durumunu yakından takip ediyor.

2022-2023 sezonunda Bundesliga U19 liginde Bayern Münih forması ile 17 karşılaşmanın 10 tanesine ilk 11'de çıkan genç yetenek 7 maçta da sonradan oyuna dahil oldu. Genç oyuncu aynı zamanda sol bek mevkiinde de görev yapabiliyor.

1.85 boyundaki Kaan Bengi aynı zamanda Bayern forması ile UEFA Gençlik Liginde süre aldı.

Kaan Bengi aynı zamanda Türkiye U-17 takımında 5 ve U-18 takımında da 2 karşılaşmada da forma giydi.

Bilindiği üzere Bayer Münih'de Gelişim Direktörü olarak eski milli futbolcu Halil Altıntop görev alıyor. Halil Altıntop ile görüşmeler yapan Konyaspor Yönetimi genç oyuncuyu Konya'ya getirip forma şansı vermek istiyor.

Kaan ile uzun süreli sözleşme yapıp sonrasında oyuncudan gelir elde etmek isteyen yeşil-beyazlılar transfer için görüşmelerini sürdürüyor. Kaan'ın Bayern Münih ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'de sona eriyor.

ÖZEL HABER - HALİL YILMAZER

Konyaspor Haberleri